Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@21:33:19 GMT

افزایش ۴ برابری تخریب و تصرف اراضی ملی و مراتع در اهر

تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۱۲۴۳۱۱۱

افزایش ۴ برابری تخریب و تصرف اراضی ملی و مراتع در اهر

به گزارش خبرنگار مهر، رسول خدابخش عصر امروز در جلسه کنترل و مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز در شهرستان اهر با اشاره به این‌که شهرداری اهر باید پلیس ساختمان را جهت کنترل ساخت‌وسازها فعال کند، اظهار کرد: عمده ساخت‌وسازهای غیرمجاز در حاشیه شهر اتفاق می‌افتد و در حریم شهر اهر عملاً ساخت‌وسازهایی توسط افراد سودجو صورت می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرماندار شهرستان اهر افزود: ساخت‌وسازهای غیرمجاز عمدتاً انگشت شمار نیست بلکه در سطح غیرقابل باور انجام می‌شود و افراد سودجو عمدتاً با ساخت و ساز غیرمجاز؛ نه تنها حق و حقوق شهرداری را پرداخت کرده و نه اقدامی برای حل و فصل و احقاق حق و حقوق شهرداری اهر انجام می‌گیرد و از طرفی این حجم از تخلفات در ساخت‌وسازها قابل قبول نیست.

وی با ذکر این‌که تأکید داریم اراضی با کاربری فضای سبز حفظ شود، گفت: یکسری املاک داریم که تماماً قول‌نامه‌ای هستند و سندی برای این املاک صادر نمی‌شود از این‌رو برای حل و فصل این جریانات زمان صرف کردیم و نهایتاً دیدیم که شهرداری اهر برای آن‌ها مجوز حصارکشی صادر کرده؛ هرچند مجوز حصارکشی از ریشه تخلف است.

با مجوز حصارکشی ساختمان‌سازی می‌کنند!

خدابخش تصریح کرد: حصارکشی مفهوم و معنی دیگری ندارد ولی در بررسی‌ها مشخص شد که با مجوز حصارکشی؛ ساختمان‌سازی کرده‌اند. در ریشه‌یابی مشاهده شد که زمینی به صورت قول‌نامه‌ای بدون آن‌که حق و حقوق شهرداری اهر پرداخت شود از زمین اصلی تفکیک شده است.

فرماندار شهرستان اهر از تشکیل کمیته احراز مالکیت در این شهرستان خبر داد، یادآور شد: این کمیته متشکل از فرماندار، رئیس دادگستری، شهردار، راه و شهرسازی و ثبت اسناد و املاک است و هدف این بوده تا مالکیت اراضی و املاک مشخص شده و نظارت بر ساخت‌وسازها باشد و در عین حال از صدور مجوز حصارکشی جلوگیری کنیم.

وی ابراز داشت: ساخت‌وسازهای غیرمجاز در ورودی شهر اهر از سمت جاده کلیبر که تا چند ماه قبل شروع شده بود با ورود جدی به قضیه از ساخت‌وسازها ممانعت شد تا تعیین تکلیف شود.

ساخت‌وسازهای غیرمجاز یک شبه خلق نمی‌شوند

خدابخش بابیان این‌که اگر قوانین و ضوابط در ساخت‌وسازها رعایت شود نیازی نیست تا شهرداری اهر حق و حقوق خود در خوف مطالبه کند، بیان داشت: واقعاً حریم شهر اهر با این حجم از ساخت‌وسازها از بین می‌رود؛ چرا باید به ساخت‌وسازها چراغ سبز نشان داده شود و بگویند بسازید نهایتاً در کمیسیون ماده ۱۰۰ حل و فصل می‌شود، در حالی که باید از حریم شهر اهر به شدت و با جدیت مراقبت کنیم.

فرماندار شهرستان اهر با تأکید بر این‌که تخلفات ساختمانی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز یک شبه خلق نمی‌شود، گفت: اگر پلیس ساختمان فعال نشود نمی‌توان با ساخت‌وسازهای غیرمجاز مقابله کرد.

وی از افزایش ۴ برابری تخریب و تصرف اراضی ملی و مرتعی در شهرستان اهر خبر داد و افزود: امسال برای ۲۰۰ هکتار از اراضی ملی و مرتعی که مورد تصرف و تخریب قرار گرفته؛ پرونده تشکیل یافته که در مقایسه با سال‌های گذشته افزایش ۴ برابری دارد. چراکه اراضی ملی و مراتع که در حال تخریب و تصرف است اگر اقدام نشود نمی‌توان به آینده امیدوار بود.

خدابخش با اشاره به این‌که بدون تعارف در مقابل تخلفات ساختمانی و ساخت‌وسازهای غیرمجاز می‌ایستیم، اضافه کرد: تغییر کاربری‌های غیرمجاز در حریم شهر، حذف پارکینگ از ساختمان‌ها و سایر تخلفات ساختمانی از جمله معضلاتی است که با آن در شهر اهر مواجه هستیم.

فرماندار شهرستان اهر از درخواست انشعاب برای ۳۰۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در مناطق حاشیه‌ای و حریم شهر اهر خبر داد، خاطرنشان کرد: متأسفانه بیشترین انشعابات غیرمجاز در مناطق حاشیه‌ای شهر بوده و گاهاً به دلیل غیرمجاز بودن ساخت و ساز که انشعاب واگذار نمی‌شود؛ اشخاص اقدام به تأمین غیرمجاز انشعاب می‌کنند.

کد خبر 5164242

منبع: مهر

کلیدواژه: ساخت و ساز غیرمجاز شهرستان اهر فرمانداری اهر ویروس کرونا کرمانشاه آمار کرونا شیوع کرونا بوشهر خطبه های نماز جمعه اردبیل گرگان شهرستان کرج عکس استانها شیراز اراک کاشت نهال و درخت انتخابات 1400 ساخت وسازهای غیرمجاز فرماندار شهرستان اهر شهرداری اهر ساخت وسازها اراضی ملی حق و حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۴۳۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور، گفت: ۱۲ مورد ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور قلع و قمع شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، علی مبارکی امروز در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: صبح امروز در محدوده روستا‌های حمیدآباد، تحت منظر و حصار بوژان 12 مورد ساخت وساز غیرمجاز در اراضی کشاورزی و باغی جاده بوژان نیشابور با حضور یگان حافظان انفال و حقوق بیت‌المال با محوریت اداره امور اراضی جهاد کشاورزی، در معیت نیرو‌های کلانتری 12 به‌عنوان نماینده دادستانی، به حکم تبصره 2 ماده 10 قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی قلع و قمع شد.

وی افزود:  کشاورزی حفظ و اساس استقلال کشور، محور توسعه پایدار، اقتصاد مقاومتی و تأمین امنیت غذایی جامعه بوده و زمین‌های کشاورزی به عنوان بستر تولید غذا، مهم‌ترین رکن تداوم حیات انسان‌ها و‌ امانتی برای تمام نسل‌ها است.

مدیر جهاد کشاورزی نیشابور گفت: بر اساس تبصره 2 ماده 10 قانون اصلاح قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها، ماموران جهادکشاورزی موظفند با حضور نماینده دادسرا نسبت به قلع و قمع بنا و مستحدثات اقدام و وضعیت زمین را به حالت اولیه اعاده کنند.

مبارکی تصریح کرد: ایجاد بنا و تأسیسات، خاکبرداری و خاکریزی، گودبرداری، پی‌کنی، دیوارکشی، فنس کشی، استقرار کانکس و آلاچیق، سوزاندن بقایا، قطع و ریشه کنی و خشک کردن باغات، احداث پارک و فضای سبز، استخر ذخیره آب و محوطه‌سازی از جمله موارد تغییر کاربری محسوب می‌شود و کشاورزان عزیز باید توجه کنند که تمامی موارد ذکر شده مصادیق جرم محسوب شده وبا قاطعیت با آن‌ها برخورد خواهد شد.

شهاب جهانداری، رئیس اداره امور اراضی جهاد کشاورزی  نیز با اعلام این نکته که براساس وظیفه ذاتی این مدیریت و در راستای حفظ کاربری اراضی کشاورزی و باغی و بازدید‌های می‌دانی همکاران تشخیص، به واحد‌های مزبور اخطار داده شده که هیچ گونه ترتیب اثری از طرف مالکین داده نشده است.

وی با اشاره به اینکه عمده اجرای حکم قلع و قمع مربوط به زمین‌هایی بود که اطراف آن دیوارکشی شده بود ابراز کرد: با توجه به اینکه اجرای دیوار مانع از دید کارشناسان به داخل شده و افراد در داخل زمین‌ها مشغول ویلا‌سازی می‌شوند، تمامی این دیوار کشی تخریب شد.

رئیس اداره امور اراضی بیان کرد: این اقدام قانونی منجر به قلع وقمع 10 مورد دیوارگذاری به مساحت 560 مترمربع، یک باب استخر به مساحت 50 متر مکعب و معدوم‌سازی یک مورد تابلو مربوط به جاده‌سازی و قطعه‌بندی شد و در این رابطه مقدار 4 هزار و 300 متر مربع از اراضی کشاورزی آزادسازی شد.

جهانداری تصریح کرد: علی‌رغم تذکر‌ها و اخطار‌های مکرر به شهروندان در نشریات، رسانه‌های عمومی و پیام رسان‌ها جهت استعلام در زمان خرید زمین کشاورزی وباغ، متأسفانه عده‌ای سودجو باعث ضرر وزیان به افراد خریدار می‌شوند و مالکین جدید هم بدون توجه به استعلام لازم از ادارات و مراجع ذی‌ربط، سبب خسارت و خسران به خود می‌شوند.

وی از روستاییان  درخواست کرد از هرگونه احداث بنا یا دیوارکشی اراضی زارعی و باغی خودداری کنند و حتماً قبل از هرگونه اقدامی، استعلام لازم را از مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان دریافت کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی مراتب را از طریق سامانه 131 از خطوط ثابت گزارش کنند.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • آزادسازی ۱۵ هزارمترمربع اراضی جنگلی در توسکستان/ ۳ اعیانی غیرمجاز تخریب شد
  • تخریب ۱۲ مورد ساخت وساز غیر مجاز در بوژان نیشابور
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • تخریب ۱۲ ویلای غیرمجاز در چهارباغ البرز
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • ۴۸ بنای غیرمجاز در اراضی کشاورزی سامان تخریب شد
  • رفع تصرف و خلع ید ۱۰۲۹۷ مترمربع اراضی ملی در شهرستان ساری
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • رفع تصرف ۲۰ هزار مترمربع از اراضی ملی فرخ شهر