Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهر - فرماندار شهرستان اهر بر ضرورت برنامه ریزی های مناسب جهت پیشگیری از مشکل بحران و کمبود آب در شهرستان اهر تأکید کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، زاهد محمودی دوشنبه در جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اهر، کمبود بارندگی و کاهش چشمگیر ذخیره آب سد ستارخان اهر را انگیزه ای اضطراری برای چاره اندیشی برای روزهای بحران در حوزه آب عنوان کرد و گفت: انتظار داریم دستگاه های مرتبط با بخش آب از جمله جهاد کشاورزی، امور آب و آب و فاضلاب سازو کارهای عملی را دراین خصوص انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، افزود: با توجه به استفاده چند منظوره از سد ستارخان در قالب آب کشاورزی، آب مشروب و آب صنعتی ضرورت دارد در این خصوص با تدوین برنامه بلند مدت و کوتاه مدت و همکاری بین بخشی اعضای شورا اقدامات اساسی به صورت عملیاتی صورت گیرد.

فرماندار اهر اظهار امیدواری کرد با فرهنگ سازی مناسب از طریق برنامه های آموزشی، کارگاه های توجیهی و برنامه سازی مستند از رسانه های جمعی اطلاع رسانی لازم برای صرفه جویی در مصرف و استفاده بهینه آب انجام گیرد تا بحران کم آبی را بصورت علمی و عملی مدیریت نمائیم.

فرماندار شهرستان اهر، گفت: این شهرستان به جهت موقعیت ویژه در حوزه کشاورزی یکی از موارد امرار معاش و درآمد و اقتصاد مردم در حوزه کشاورزی و باغداری بوده که نهایتاً می توان گفت: بخش بزرگ اقتصاد شهرستان اهر وابسته به آب می باشد و اگر برنامه ریزی برای بهینه مصرف کردن و مدیریت توزیع و مصرف آب صورت نگیرد این بخش با مشکل اساسی مواجه خواهد بود.

وی، افزود: علاوه بر اینکه سد ستارخان اهر آب کشاورزی شهرستان را تأمین می کند آب مشروب و آشامیدنی شهر یکصدهزار نفری اهر و قسمت اعظمی از روستاهای تابعه در بخش مرکزی نیز از ذخیره آبی آن بهره مند هستند و مورد سوم مصرف صنعتی برای طرح های تولیدی و صنعتی که نیاز است در این خصوص نیز دستگاه های مرتبط با تشکیل ستاد ویژه ای زمینه های صرفه جویی در حوزه صنعت را نیز بررسی و ارائه راهکار نمایند.

رئیس شورای حفاظت از منابع آب شهرستان اهر، توسعه باغات غیر مجاز و برداشت های غیر اصولی و بی رویه از پایاب سد ستارخان را یادآور شد و خواستار نظارت بیشتر و برخورد جدی با متخلفان شد.

فرماندار شهرستان اهر، همچنین از مدیر جهاد کشاورزی و سایر دستگاه های مرتبط خواست زمینه های آموزش و تشویق کشاورزان برای استفاده مناسب از آب کشاورزی، با اصلاح الگوی کشت و تبدیل آبیاری های سنتی به مدرن را جهت جلوگیری از هدر رفت آب فراهم نمایند.

محمودی به ادارات عضو شورا مأموریت داد که در حوزه کاری خود تمامی راهکارها و پیشنهادات و نظراتی که می تواند برای پیشگیری از بحران کم آبی کمک نماید برای شورا جهت بررسی کارشناسی ارائه نمایند.

 

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۸۷۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ

به گزارش جام جم آنلاین البرز،جلسه ای با حضور جعفری اسکندرلو فرماندار شهرستان چهارباغ ، معاون و مشاور فرماندار ، بخشداران مرکزی و رامجین و رئیس اداره آبفا شهرستان چهارباغ با نامداری مدیر عامل آب و فاضلاب استان البرز در محل اداره کل آبفای استان با موضوع بررسی اقدامات صورت گرفته و رفع مشکلات در حوزه آب و فاضلاب شهرستان چهارباغ برگزار گردید .

جعفری اسکندرلو فرماندار شهرستان چهارباغ در گفتگو با پایگاه اطلاع رسانی فرمانداری جهت اطلاع مردم شریف خاطرنشان کرد: با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه تامین آب شرب پایدار و بهداشتی، از ابتدای سال گذشته تاکنون به منظور رفع معضلات موجود با شناسایی مشکلات و انجام اقدامات اصلاحی در تلاشیم تا کمبود، قطعی و افت فشار آب را برای تابستان سال جاری در شهرستان به حداقل برسانیم.

ایشان در ادامه به اقدامات انجام شده در حوزه ارتقا و بهبود توزیع منابع آب در سطح شهرستان پرداخت و افزود: پیگیر احداث مخازن آب جهت پایداری شبکه توزیع هستیم و ان شاءالله این مهم در اولویت امور بوده و احداث و به بهره برداری خواهد رسید.

فرماندار شهرستان چهارباغ در پایان به سایر اقدامات مهم در بخش آبفا اشاره کرد و تصریح کرد: اصلاح شبکه، حفر ۳ حلقه چاه در مناطق شهری و ۷ حلقه چاه در مناطق روستایی، تحویل آب مناطق حساس و دارای اهمیت از جمله اقدسیه، طاووسیه، شهرک طالقانی، زعفرانیه، اسماعیل آباد بالا و همچنین پیگیری آخرین وضعیت" تصفیه خانه فاضلاب مهدی آباد" و"حق آبه سد طالقان و خط انتقال این اتفاق ارزشمند از مهمترین محور‌های گفتگو و دیدار با مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان البرز بشمار میرفت.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به رویکردهای اساسی برای تفکیک زباله از مبدا
  • تلاش برای حل فروکش تنش آبی و ایجاد پایداری شبکه توزیع آب در شهرستان چهارباغ
  • وجود ۱۴ نقطه حادثه‌خیز در محورهای مواصلاتی ارومیه
  • کمبود اعتبارات عمرانی عامل پیشرفت نکردن شهرستان فلارد است
  • لزوم اعتبار ۱۰۰ همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • لزوم اعتبار ۱۰۰همتی برای تکمیل پروژه‌ های آب و خاک
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری برای دزپارت خوزستان
  • لزوم اتخاذ تدابیر لازم برای جلوگیری از بروز خسارات ناشی از کم‌آبی
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان