Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان اهر گفت: در شهرستان‌ها برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه تولید باید از پتانسیل‌های خود شهرستان‌ها استفاده شود. به گزارش جهان نيوز به نقل از مهر، سید محمد عابدی صبح روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران، اقتصاد مقاومتی در شعارهای سال مقام معظم رهبری را کلیدی‌ترین شعار دانست، اظهار کرد: مقام معظم رهبری شعار سال گذشته را اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل نام‌گذاری کرده بودند و امسال نیز به‌عنوان اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی نام‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بابیان اینکه یکی از معضلاتی که در حال حاضر در جامعه ایران وجود دارد کم‌توجهی به مسئله تولید داخلی است، افزود: هر قدری که به مسئله تولید داخلی توجه شود در کنار آن نیز برای جوانان تحصیل‌کرده و نکرده نیز اشتغال ایجاد می‌شود.
فرماندار شهرستان اهر ادامه داد: متأسفانه در سال‌ها و دولت‌های قبلی در استان آذربایجان شرقی هزاران واحد تولیدی تعطیل و یا از تمام ظرفیت این واحدها برای تولید استفاده نشد و این بی‌توجهی‌ها موجب شد تا قشر عظیمی از کارگران و مهندسان ما بیکار شوند، در حالی که دولت یازدهم برای تحقق شعار سال ۹۵ تلاش می‌کرد که مقام معظم رهبری نتیجه اقدامات دولت را با نام‌گذاری شال جاری با تولید و اشتغال به ثمر رساند.
عابدی با تأکید بر اینکه در سال گذشته اعتبارات قابل‌توجهی به بخش تولید شهرستان اهر اختصاص‌یافته است، گفت: با توجه به تخصیص اعتبارات و زمان تزریق این اعتبارات به پایان سال منتهی شد و نتیجه عملکرد دولت در زمینه اقتصاد مقاومتی سال ۹۶ برای مردم ملموس‌تر خواهد بود.
وی با اشاره به اینکه در شهرستان‌ها برای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه تولید بایستی از پتانسیل‌های خود شهرستان‌ها استفاده شود، بیان داشت: با توجه به اینکه شهرستان اهر یک منطقه کشاورزی، دامداری و معدن خیز بوده باید برای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال جوانان در زمینه‌های کشاورزی، دامداری و معدن متمرکز شویم.
فرماندار شهرستان اهر اضافه کرد: سال گذشته از طریق عاملین خرید نزدیک به ۵۷ هزار تن گندم از کشاورزان اهری خریداری شد و اگر رقم این گندم‌های خریداری شده را حساب کنیم متوجه خواهیم شد که چندین میلیارد به اقتصاد شهرستان اهر پول تزریق شده است و علاوه بر این نزدیک به ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اهر زیر کشت لوبیا رفت و از هر هکتار ۲۵۰۰ کیلوگرم لوبیاچیتی برداشت شد.
عابدی یکی از عوامل مؤثر در افزایش کاشت لوبیاچیتی را در شهرستان اهر توزیع عادلانه حق آبه و هماهنگی با مسئولان سد ستارخان عنوان کرد و گفت: با توجه به این‌که اهر نیمی از لوبیای مورد نیاز آذربایجان شرقی را تأمین می‌کند، کسی نمی‌تواند ادعا کند که در کاشت لوبیا از آب محروم شد و امسال نیز از روش بارانی استفاده می‌کنیم و بر اساس پیش‌بینی‌ها در آینده برای اهر سیلوی غلات نیز نیاز خواهیم داشت.
وی بابیان اینکه یک هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اهر به زیر کشت محصولات گلخانه‌ای می‌رود، بیان داشت: بیکاران بخش کشاورزی به جان در صدد پشت‌میزنشینی باشند از ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان برای اشتغال‌زایی استفاده کنند به‌طوری که تخصص گرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی تولید و اشتغال مؤثر است.
فرماندار شهرستان اهر تصریح کرد: میزان بارندگی سال ۹۲ و ۹۵ در شهرستان اهر حتی یک میلی‌متر تفاوتی نکرده است و در مقایسه با کشت گندم در سال ۹۲ حدود ۴ هزار گندم و در سال ۹۵ نزدیک به ۵۷ هزار تن گندم در اهر برداشت کرده‌ایم و اصلی‌ترین عامل افزایش تولید گندم استفاده از بذرهای اصلاح‌شده بود.
عابدی با ابراز تأسف از این‌که مشارکت در سرمایه‌گذاری در شهرستان اهر بسیار کم است، افزود: در معدن مس انجرد تنها مشکلی که داریم عدم همکاری روستائیان با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است و در همین راستا روستائیان هر متر زمین آبی را به ۸۰ هزار تومان و دیم را به قیمت ۴۰ هزار تومان می‌فروشند و برابر کارشناسی و قانونی هر متر زمین دیم ۱۰۵۰ تومان است برای این‌که شهرستان اهر توسعه یابد بایستی همه مردم پای‌کار باشند و تنها فرماندار کاری نمی‌تواند بکند.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۲۷۶۲۳۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی ظهر پنج شنبه در جلسه توجیهی اهداف و برنامه‌های عملیاتی تحقق شعار سال ۱۴۰۳ صنعت، معدن و تجارت کردستان، اظهار کرد: امسال مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» را به عنوان شعار سال جاری معرفی کردند و باید برای تحقق این شعار همه دست به دست هم دهند.

وی افزود: شعار امسال بیانگر توجه به تولید ملی در سایه مشارکت همگانی است و مقام معظم رهبری با تعیین این شعار امسال این مهم را مورد تاکید قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: جهش تولید می‌تواند خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول را جبران کند و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و فعالیت‌های دانش بنیان را رونق ببخشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: این اداره‌کل برتامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برنامه‌ریی و مشخص کرده و انتظار داریم مردم در این راستا همراهی لازم را داشته باشد.

خلیقی با بیان اینکه دستیابی به توسعه اقتصادی و رشد پایدار نیازمند تقویت بنیه تولید داخلی کشور است، تصریح کرد: کردستان در حال حاضر ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و تولیدی مناسبی دارد اما برای بهره‌برداری از آن نیاز به برنامه ریزی مناسب و مشارکت هر چه بیشتر مردم است.

وی همراهی مردم، صنعتگران، معدن کاران، بازاریان و تمامی طیف‌ها و گروه‌های جامعه را در توسعه مؤثر دانست و گفت: زمانی می‌توانیم شاهد توسعه کشور و استان باشیم که همه خود را برای تحقق آن مسؤول بدانیم.

خلیقی اضافه کرد: در حال حاضر جهش تولید امکان جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی در کشور را فراهم خواهد کرد.

کد خبر 6095089

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • صداو سیما در کنار تولید کنندگان
  • جهش تولید مسکن با هدف تحقق شعار سال در همدان
  • تبریک شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به معلمان و کارگران
  • حمایت از معلمان و کارگران بسترساز تحقق شعار سال خواهد شد
  • گرامیداشت روزمعلم و روزجهانی کار و کارگر
  • معلمان و کارگران بازوان حرکت جامعه در مسیر توسعه هستند
  • جهش تولید با فعالیت کارگران معنا و مفهوم می‌یابد
  • تحقق رونق تولید و رشد اقتصادی با بهبود شرایط کاری کارگران